Μάνδρα: Αναβολή της δίκης, με κορονοϊό μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου

Μάνδρα: Αναβολή της δίκης, με κορονοϊό μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου

Η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Παρασκευή καθώς ένα μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου νοσεί με κορονοϊο.

Αναβλήθηκε η δίκη για την φονική πλημμύρα στη Μάνδρα, καθώς ένα μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου νοσεί με κορονοϊο.

Για την ερχόμενη Παρασκευή 14 Ιανουαρίου ανοίγει ξανά ο κύκλος απολογιών των 21 κατηγορουμένων, με πρώτη εκ των υπόλογων που θα ανέβει στο βήμα για να λογοδοτήσει ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου την πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Η απολογία της άλλοτε περιφερειάρχη Αττικής είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει σήμερα. Η κ. Δούρου είχε βρεθεί από νωρίς το πρωί στην αίθουσα Τελετών του Εφετείου όπου διεξάγεται η δίκη και είχε πάρει τη θέση της στο εδώλιο έχοντας μαζί της δεκάδες έγγραφα και φορητό υπολογιστή.

Για την τραγωδία στη Μάνδρα καλούνται να λογοδοτήσουν, πλην της κ. Δούρου, η τότε δήμαρχος Μάνδρας και οι τότε δήμαρχοι Ελευσίνας και Μεγαρέων αλλά και οι κατά τον επίμαχο χρόνο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιοι υπάλληλοι των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μάνδρας, οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δασαρχείου Αιγάλεω, αλλά και των Πολεοδομιών Αιγάλεω και Ελευσίνας, καθώς και στελέχη φορέων του Δημοσίου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FfLP1k
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη