Άρης – Ο Ιτούρμπε και η Λαμία

Αγώνας δρόμου για τον Παραγουανό μεσοεπιθετικό προκειμένου να είναι έτοιμος για τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου (20/1) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Χουάν Ιτούρμπε συνεχίζει την αποθεραπεία του, προκειμένου να ξεπεράσει το προβλήμα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και εκτος συγκλονιστικού απροόπτου δεν αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αυριανού (15/1) εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το πρώτο παιχνίδι (20/1) της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, με αντίπαλο την Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι οτι θα τα καταφέρει και θα τεθεί στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για την σημαντική αυτή αναμέτρηση. Ανάλογα, μάλιστα, με την εικόνα στις επόμενες προπονήσεις, θα ξεκαθαρίσει και το αν θα υπολογίζεται και για το βασικό σχήμα.

Ο προπονητής του Άρη δεν πρόκειται, φυσικά, να χρησιμοποιήσει τον ποδοσφαιριστή αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, υπό τον φόβο πιθανής υποτροπής.

www.to10.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη