Πήλιο: Ένα μέτρο χιόνι στα Χάνια, προσπάθειες για να μην κλείσουν οι δρόμοι

intime

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στο Πήλιο και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, καθώς παρά τα πιο ήπια φαινόμενα, τα προβλήματα παραμένουν, κυρίως στο οδικό δίκτυο του Πηλίου.

Συγκεκριμένα, οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται με αποτέλεσμα το ύψος του χιονιού στα Χάνια να έχει ξεπεράσει τα 70 εκατοστά, αλλά τουλάχιστον ο κύριος οδικός άξονας Βόλου-Χανίων-Ζαγοράς παραμένει ανοιχτός.

Από την Πορταριά και πάνω απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων καθώς επικρατεί παγετός, ενώ δεκάδες ειδικά οχήματα αποχιονίζουν το οδόστρωμα σε 24ωρη βάση.

Κλειστό παραμένει μόνο το τμήμα Χάνια-Κισσός, που διέρχεται του Χιονοδρομικού Κέντρου στο Πήλιο.

Η θερμοκρασία κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα(-9 βαθμούς Κελσίου στα Χάνια), ενώ στον Βόλο η μέγιστη δεν ξεπερνά τους 5 βαθμούς.

Στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, συνεχίζεται και σήμερα η έντονη χιονόπτωση, με τα σχολεία παραμένουν κλειστά, πλην του Λυκείου Αργαλαστής.

Επιπλέον, τα πλοία παραμένουν δεμένα στο λιμάνι του Βόλου και δεν εκτελούνται τα δρομολόγια προς τις Σποράδες.

Τέλος, από τις 09:30 σημειώνεται ελαφρά χιονόπτωση ακόμα και μέσα στην πόλη του Βόλου, ειδικά στα προάστια προς την πλευρά του Πηλίου, όπου το τοπίο πλέον είναι λευκό.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3fi0GOi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη