Σέρρες: Τραγωδία με οικογένεια μεταναστών που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Σέρρες: Τραγωδία με οικογένεια μεταναστών που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Μία τραγωδία με θύματα μετανάστες από το Ιράν σημειώθηκε το απόγευμα στην ορεινή περιοχή Λαγκαδίου Σερρών.

Τρεις Ιρανοί, ένα ζευγάρι και ο αδερφός της γυναίκας, καθώς διέσχιζαν το βουνό με τα πόδια, βρέθηκαν μπροστά σε ένα ρέμα με ορμητικά νερά. Όπως όλα δείχνουν πήραν την απόφαση να το διασχίσουν για να περάσουν στην απέναντι όχθη, όμως τόσο ο άντρας όσο και σύζυγός του, παρασύρθηκαν αμέσως από τα ορμητικά νερά.

Το περιστατικό αυτό έγινε μπροστά στα μάτια του αδερφού της γυναίκας, που δεν ακολούθησε και για αρκετή ώρα έψαχνε να βρει κάποιον για να μπορέσει να ειδοποιήσει τις Αρχές όπως και τελικά έγινε με κλήση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο «112».

Σύντομα στην περιοχή ξεκίνησαν έρευνες από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Άντρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν το απόγευμα την σορό του άντρα και την ανέσυραν και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας.

Οι έρευνες για την αγνοούμενη σύζυγό συνεχίζονται και σήμερα από το πρωί ωστόσο προς το παρόν παραμένουν άκαρπες.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3fmmoAW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη