Μαλλιά – κουβάρια Χατζηνικολάου και Ζαραλίκος για τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Μαλλιά – κουβάρια Χατζηνικολάου και Ζαραλίκος για τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Σε διαδικτυακό καβγά εξελίχθηκε ένα σχόλιο του stand up comedian Χριστόφορου Ζαραλίκου για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Πολύ πρωτότυπη δημοσιογραφική εκπομπή. Ο ένας κάνει ότι ρωτάει κι ο άλλος κάνει ότι απαντάει» ήταν το σχόλιο του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο twitter σχετικά με τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν άφησε το σχόλιο να «πέσει κάτω» και απάντησε με ανάρτησή του «Όταν κάποιος αδυνατεί να υπάρξει αυτόνομα,καταντάει κομματικό τρολ… Πόσο κρίμα!».

{https://twitter.com/NChatzinikolaou/status/1481762644935720960}

«Εγώ είμαι κομματικό τρολ κι ο Χατζηνικολάου αυτόνομος !! Γελάει και το λεοπάρ της Σάσας» ανταπάντησε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, για να λάβει ως απάντηση... το μπλοκ του Νίκου Χατζηνικολάου.

{https://twitter.com/zaralikos_chr/status/1481781841896038403}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3I5MAMs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη