Στιγμές τρόμου για οικογένεια στην Πάρνηθα, λύκος άρπαξε και κατασπάραξε το σκυλί τους

intime

Στιγμές τρόμου για οικογένεια στην Πάρνηθα, όταν ένας λύκος τους επιτέθηκε, τραβώντας το σκυλί τους προς το δάσος!

Η βόλτα στην Πάρνηθα για τον δημοσιογράφο και διευθυντή προγράμματος του Myradio, Νίκο Νικολακόπουλο μετατράπηκε σε σοκαριστική εμπειρία γι' αυτόν και την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, ενώ κατευθυνόταν με την 14χρονη κόρη του και το σκυλί τους προς το αυτοκίνητο έξω από το καταφύγιο στο Μπάφι, ξαφνικά, χωρίς να το καταλάβουν ένας λύκος επιτέθηκε στο σκυλί της οικογένειας.

«Γυρίζω και βλέπω την κορη μου πίσω και τον σκύλο τον οποίο τον έχει δαγκώσει ένας μαύρος λύκος, παθαίνω σοκ, φωνάζω δυνατά σηκώνω τα χέρια μου ψηλά» ανέφερε ο Νίκος Νικολακόπουλος στο MEGA.

Η κόρη του από τον φόβο της άφησε το λουρί και ο λύκος άρπαξε το σκυλί και εξαφανίστηκε στο δάσος. Ο ίδιος προσπάθησε να τρομάξει τον λύκο για να αφήσει το σκυλί. «Ήταν ένα καταπληκτικό σκυλί, έχουμε στεναχωρηθεί, πολύ… Δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρούμε…» πρόσθεσε ο κ. Νικολακόπουλος.

«Θα μπορούσαμε να μην έχουμε γυρίσει.. έτσι όπως επιτέθηκε, βεβαίως πήγε για το σκύλι αλλά θα μπορούσα να είμαι εγώ ή πολύ περισσότερο η κόρη μου» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Με προεδρικό διάταγμα του 1985, τα οικόσιτα ζώα απαγορεύονται στους εθνικούς δρυμούς ακόμα και αν φορούν λουρί ή φίμωτρο. Μία απόφαση όμως που παραμένει άγνωστη στην πλειοψηφία του κόσμου. «Τα σκυλιά ιδιαίτερα που αποτελούν κόκκινο πανί για τους λύκους, απαγορεύονται…» υπογράμμισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «Καλλιστώ» Γιώργος Θεοδωρίδης.

Σε οποιαδήποτε επαφή με άγριο ζώο, σύμφωνα με τους ειδικούς, πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να μην προσπαθήσουμε να το ταΐσουμε, να κρατήσουμε απόσταση και με αργά βήματα να απομακρυνθούμε.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HK1TKz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη