Αναμνηστική δόση: Τι εμβόλιο πρέπει να κάνετε, τι αλλάζει αν έχετε νοσήσει

Αναμνηστική δόση: Τι εμβόλιο πρέπει να κάνετε, τι αλλάζει αν έχετε νοσήσει

Ο εμβολιασμός για τον κορονοϊό συνεχίζεται καθημερινά σε όλη τη χώρα, με τους πολίτες άνω των 18 ετών να έχουν πρόσβαση στην τρίτη δόση. Αναλυτικές οδηγίες για το τι εμβόλιο πρέπει να κάνετε στην αναμνηστική δόση, ανάλογα και με το αν έχετε νοσήσει.

Όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών έχουν το δικαίωμα στην αναμνηστική δόση:

➢ Για τα άτομα που έχουνε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους με εμβόλια Pfizer, Moderna ή AstraZeneca, η αναμνηστική δόση θα είναι με εμβόλιο Pfizer ή μισή δόση Moderna, μετά από 3 μήνες.

➢ Για τα άτομα που έχουνε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους με εμβόλιο Johnson & Johnson, η αναμνηστική δόση θα πραγματοποιείται με το εμβόλιο της Johnson & Johnson, Pfizer ή μισή δόση Moderna εμβόλιο, μετά από 2 μήνες.

➢ Για τα άτομα που έκαναν πρώτη δόση με εμβόλιο Pfizer ή Moderna και δεύτερη δόση με Johnson & Johnson, δε συστήνεται να πραγματοποιήσουν αναμνηστική δόση.

Για τον προγραμματισμό του ραντεβού σας για την αναμνηστική δόση, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία που ακολουθήσατε για την πρώτη και την δεύτερη δόση.

Αναλυτικά οι περιπτώσεις για την αναμνηστική δόση:

Τι εμβόλιο να κάνετε στην αναμνηστική δόση

Τι εμβόλιο να κάνετε στην αναμνηστική δόση εάν έχετε νοσήσει:

Τι εμβόλιο να κάνετε στην αναμνηστική δόση εάν έχετε νοσήσει

Αναλυτικά όλες οι οδηγίες για την αναμνηστική δόση για όλους άνω των 18 ετών



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/33fDYUG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη