Τζώρτζης Μονογυιός: «Αδερφέ μου» η σπαρακτική κραυγή λίγα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο και το τελευταίο του τηλεφώνημα (βίντεο)

Τζώρτζης Μονογυιός: «Αδερφέ μου» η σπαρακτική κραυγή λίγα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο και το τελευταίο του τηλεφώνημα (βίντεο)

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε αγοράσει την Ferrari και την ημέρα του τροχαίου την οδηγούσε για πρώτη φορά. Τι έλεγε λίγο πριν από την μοιραία πρόσκρουση

Δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση της Ferrari, διερχόμενοι οδηγοί σοκαρισμένοι σταματούν και μη μπορώντας να αντιδράσουν παρακολουθούν το όχημα που έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο κόσμος φωνάζει και προσπαθεί να καλέσει αστυνομία και πυροσβεστική για βοήθεια. Εκείνη τη στιγμή ακούγεται μια κραυγή να φωνάζει, «αδερφέ μου!»

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιός φώναζε δεν έχουν γίνει αλλά πιθανότατα από κάποιον γνωστό του άτυχου άνδρα που βρέθηκε στο σημείο.

Ο 43χρονος, μαζί με την σύζυγό του Αθήνα και δυο φίλους τους, είχαν παραλάβει λίγη ώρα νωρίτερα το καινούργιο του σπορ αυτοκίνητο (μία κόκκινη Ferrari) και έκανε την πρώτη του βόλτα, κατευθυνόμενος προς το σπίτι του στην παραλιακή λεωφόρο. Πίσω από το ζευγάρι, σε άλλο ΙΧ αυτοκίνητο ακολουθούσαν οι δύο φίλοι τους, οι οποίοι έχουν ήδη δώσει την πρώτη κατάθεση τους στο Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού και πιθανότατα

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

{https://youtu.be/-MC63EVuQ2c}

Το χρονικό

Ήταν περίπου 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (13.01.2022), όταν η κόκκινη Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, κινούνταν στο ύψος της Βούλας, κοντά στο περίπτερο «Κουτάλα». Κανείς δεν ξέρει πως έγινε το τροχαίο.

Ο 45χρονος έχασε -για άγνωστο μέχρι στιγμή λόγο- τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε και προσέκρουσε σε δέντρο. Αμέσως το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ η σύζυγός του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού κατάφερε να απεγκλωβιστεί και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

Οι περιγραφές των μαρτύρων για το τραγικό δυστύχημα σοκάρουν

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο MEGA, και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», περιέγραψε όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, ο οποίος βγήκε στο μπαλκόνι του γύρω στις 8.15, είδε τον καπνό από τη φωτιά κι αμέσως κατάλαβε πως δεν ήταν από τζάκι.

«Βγήκα και αντίκρισα αυτό το πράγμα, να φλέγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής και πολύ γρήγορα ήρθε η Πυροσβεστική και έγινε κατάσβεση», είπε και απαντώντας σε ερώτηση τόνισε ότι δεν άκουσε κάποιο μεγάλο θόρυβο.

«Εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Και όλοι απορούσαν πώς έφυγε το αυτοκίνητο γιατί είναι στην ευθεία αυτό», σημείωσε. «Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Ήταν στη νησίδα πάνω στο γρασίδι, τους είχαν τραβήξει», είπε.

Αναφέρθηκε μάλιστα και σε οδηγό ταξί, ο οποίος είδε με τα μάτια του το δυστύχημα, ενώ βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα. Μεταφέροντας όσα του περιέγραψε είπε: «είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Έπεσε στα δέντρα. Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως το αυτοκίνητο μετά από λίγο πήρε φωτιά».

«Από ό,τι έμαθα ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο, η απόσταση από την εταιρεία, την έκθεση είναι μόλις 3,5 χιλιόμετρα», σημείωσε.

{https://youtu.be/1M2Q48_EV8g}

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο»

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Είχε αγοράσει πριν από μερικά 24ωρα το αμάξι των ονείρων του και λέγεται πως χθες, την ημέρα του τροχαίου δηλαδή, το οδηγούσε για πρώτη φορά!

Η Τροχαία του Ελληνικού, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Βούλα, περιμένει να πάρει απαντήσεις τόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες, όσο και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HYYTtG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη