Νέα αποκάλυψη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δεν διέγραψε το λογαριασμό του από τα «ροζ» σάιτ (βίντεο)

Νέα αποκάλυψη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δεν διέγραψε το λογαριασμό του από τα «ροζ» σάιτ (βίντεο)

Νέα αποκάλυψη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τα «ροζ» βίντεο έκανε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. 

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος ενός εκ των γυναικών που έκαναν τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αποκάλυψε σήμερα ότι το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» άλλαξε μόνο το όνομα του προφίλ του και δεν διέγραψε τον λογαριασμό του.

«Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα. Αυτό συνέβη τώρα, αυτήν την εβδομάδα. Έγινε καταγγελία και παρατηρήσαμε ότι έχει τροποποιήσει το όνομα που χρησιμοποιούσε. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχεις κωδικούς, δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας μιλώντας στον Alpha.

«Ποινικά δεν αλλάζει κάτι», σημείωσε ο κ. Λύτρας και εξέφρασε την άποψη ότι ένας «σώφρον άνθρωπος νομίζω ότι το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να διαγράψει τα πάντα». Όπως είπε, έχουν έρθει στην αντίληψή του πολλά πράγματα, «κάποια δεν τα αξιολογώ ποινικά αλλά ανθρώπινα». Και συμπλήρωσε: «Ποινικά δεν αλλάζει κάτι. Το αδίκημα είναι να κάνεις ανάρτηση, όχι να έχεις προφίλ. Η ιστοσελίδα είναι παράνομη, δεν τη διατηρεί αυτός, αυτός συμμετέχει».

Ο γνωστός δικηγόρος έκανε λόγο και για ύπαρξη ενός ακόμη ροζ βίντεο που αφορά την εντολέα του, η οποία μάλιστα πήγε στην αστυνομία και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση γι' αυτόν το λόγο.

Καταλήγοντας, ο Απόστολος Λύτρας εστίασε στη δυσκολία του να αφαιρεθούν αυτά τα ροζ βίντεο από το διαδίκτυο. «Οι δύο έχουν προσπαθήσει να δουν αν υπάρχει βίντεο και δεν έχουν βρει τίποτα. Αυτό που θέλω να πω και είναι πολύ σημαντικό είναι ότι είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσεις να κατεβάσεις αυτά τα βίντεο. Αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας σε τεχνικό, είναι υπερβολικά δύσκολο και πολύ δαπανηρό», ανέφερε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zOxOXw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη