Με νέο ωράριο θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ την Τετάρτη λόγω της αργίας

(Φωτ.: EUROKINISSI)

Με νέο ωράριο, διαφορετικό από το κανονικό που ισχύει τις καθημερινές, αναμένεται να λειτουργήσουν αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, τα σούπερ μάρκετ.

Μετά την κυβερνητική απόφαση για παράταση της σημερινής αργίας σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη, την Τετάρτη θα είναι ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων, καθώς και τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία.

Σημειώνεται ότι σήμερα (25/1) τα σούπερ μάρκετ στις περιοχές που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίς», είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως 18:00.

Εκτός απροόπτου, ανάλογο ωράριο αναμένεται να ανακοινώσει από ώρα σε ώρα και για αύριο το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σήμερα, Τρίτη 25/01/2022, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32ufbM8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη