Υπάτιος Πατμάνογλου για το τροχαίο με τον Τζώρτζη Μονογυιό: «Αδέρφια, προσοχή στα πάθη μας»

(Φωτ.: INTIME)

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που βίωσε ανείπωτη τραγωδία χάνοντας γυναίκα και παιδί σε ένα σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού με τη Ferrari.

«Αδέρφια προσοχή στα πάθη μας», έγραψε ο Υπάτιος Πατμάνογλου σε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, λίγες ώρες μετά το τροχαίο στη Βούλα όπου ο Τζώρτζης Μονογυιός βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στη Ferrari. 

Ειδικότερα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος έχασε το γιο του και τη σύζυγό του στο τραγικό τροχαίο με την Πόρσε του νεαρού Γ. Βακάκη στην εθνική οδό, το Φεβρουάριο του 2017, έγραψε στη σελίδα του στο facebook: «Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές

»...δεν είναι κακό να παθιαζόμαστε κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας ,μπαίνω στην θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλούσε την ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στη οικογένεια του ,τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστούν..

»αδέρφια προσοχή στα πάθη μας ....καλό παράδεισο στην ψυχή του Παλικαριού ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας του».

Συγκλονιστικό βίντεο

Στο μεταξύ, τις τελευταίες στιγμές του Τζώρτζη Μονογυιού καταγράφει κάμερα ασφαλείας καταστήματος επί της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μετά το τραγικό δυστύχημα.

Βίντεο που παρουσιάζει το Dnews, δείχνει ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός κινούνταν κανονικά στη  Λ. Καραμανλή, λίγο πριν το μοιραίο. Η ταχύτητα του οχήματος που φαίνεται στην κάτω δεξιά πλευρά, δεν είναι μεγάλη και δια γυμνού οφθαλμού, αντίστοιχη εκείνης των άλλων οχημάτων.

Το οπτικό υλικό προέρχεται από κάμερα καταστήματος σε απόσταση 500 μέτρων περίπου  από το σημείο του συμβάντος. Αυτό σημαίνει ή ότι ο οδηγός συνάντησε αιφνιδίως μπροστά του κάποιο εμπόδιο που θέλησε να αποφύγει ή ότι δεν κατάφερε να ελέγξει την αλλαγή πορείας του οχήματος του, αφού σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στο  οδόστρωμα δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος.

Η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού εμφανίζεται περίπου στο 8ο δευτερόλεπτο του βίντεο στα δεξιά του δρόμου. Όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας, το αμάξι κινείται με ταχύτητα τέτοια που να ξεπεράσει τα υπόλοιπα αμάξια στο δρόμο, χωρίς όμως να μπορεί να χαρακτηριστεί ιλιγγιώδης και μάλιστα σε έναν σχεδόν άδειο δρόμο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zWqyc2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη