Μειωμένα ενοίκια: Νέες προθεσμίες από την ΑΑΔΕ για δηλώσεις Covid

(Φωτ.: INTIME)

Η ΑΑΔΕ δίνει τη δυνατότητα στους υπεκμισθωτές ακινήτων να υποβάλουν τροποποιητική «Δήλωση Covid» για τα μειωμένα ενοίκια.

Ειδικότερα, μετά από απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργου Πιτσιλή, και με σκοπό την επιτάχυνση καταβολής των δηλώσεων Covid που αφορούν υπεκμισθώσεις ακινήτων, ισχύουν τα εξής:

- Από την 21η Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και την 10η Ιανουαρίου 2022, οι εκμισθωτές ακινήτων, των οποίων τα ακίνητα έχουν υπεκμισθωθεί, είχαν τη δυνατότητα να υποβάλουν αρχική ή τροποποιητική «Δήλωση Covid» ή/ και τροποποιητική (όχι αρχική) «Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας» για τους μήνες Νοέμβριο 2020 μέχρι και Ιούλιο 2021.

- Από την 11η Ιανουαρίου 2022 μέχρι και την 21η Ιανουαρίου 2022, οι υπεκμισθωτές ακινήτων δύνανται να υποβάλουν τροποποιητική «Δήλωση Covid» για τους παραπάνω μήνες.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3GheNzr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη