Εμπειρογνώμονας για τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: «Θυμίζει εκείνο του Mad Clip»

Εμπειρογνώμονας για τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: «Θυμίζει εκείνο του Mad Clip»

Ομοιότητες μεταξύ του τροχαίου στο οποίο σκοτώθηκε ο Mad clip με αυτό του Τζώρτζη Μονογυιού βλέπει ο εμπειρογνώμονας.

Τα αίτια του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού, αδερφού της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, αναζητάει η τροχαία.

Την ίδια ώρα η γυναίκα του που ήταν συνεπιβάτης φέρεται να βρίσκεται στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα αλλά εκτός κινδύνου.

«Καρμπόν με εκείνο του Mad Clip»

«Το τροχαίο αυτό μου θυμίζει καρμπόν εκείνο του Mad Clip πριν από τρεις μήνες», τόνισε ο εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Ειδικότερα όπως προκύπτει, από τα λεγόμενα του εμπειρογνώμονα:

O Mad Clip είχε χάσει τη ζωή του στον ίδιο δρόμο και μάλιστα πολύ κοντά στο νέο δυστύχημα.
Η φορά και η κατεύθυνση της εκτροπής είναι πανομοιότυπες. Απλώς αλλάζει η κατεύθυνση του οχήματος.
Και τα δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω σε δέντρο.
Και τα δύο αυτοκίνητα κατά την πρόσκρουση πήραν φωτιά
Και τα δύο αυτοκίνητα είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα
Και στα δύο τροχαία δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Τροχαία.
Σχετικά με τη φωτιά, ο κ. Μαδιάς τόνισε ότι «υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες ειδικά σε τέτοια αυτοκίνητα και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό που επεμβαίνουν πάνω σε όλα τα συστήματα που είναι επικίνδυνο να πάρει φωτιά τόσο το καύσιμο, όσο και τα πιο ζεστά σημεία του κινητήρα. Εδώ πήρε αμέσως φωτιά. Και θα διερευνηθεί εάν τα αίτια θανάτου του οδηγού είναι από την πρόσκρουση του οχήματος ή από τη φωτιά».

Γιατί στρεβλώνεται η καμπίνα των αυτοκινήτων
Αναφερόμενος στην ταχύτητα που μπορεί να είχε το αυτοκίνητο, ο πραγματογνώμονας υποστήριξε ότι «θυμάστε την υπόθεση με τον Mad Clip που μιλούσαν για ιλιγγιώδη ταχύτητα; 135 χλμ. ήταν η ταχύτητα εκτροπής και η ταχύτητα πρόσκρουσης 85 χλμ. Αυτές οι προσκρούσεις που δεν έχουν μεγάλες επιφάνειες, όπως σε κορμούς δέντρων και μεταλλικούς στύλους μεταβάλλεται, μειώνεται και στρεβλώνεται δραματικά ο ζωτικός χώρος της καμπίνας και έχουμε θανάσιμα αποτελέσματα ακόμη και σε ταχύτητες των 65-70 χλμ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3I4x2s7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη