Ψωμιάδης για MeToo: «11 το βράδυ τι δουλειά είχε η αθλήτρια στο δωμάτιο του παράγοντα;»

Ψωμιάδης για MeToo: «11 το βράδυ τι δουλειά είχε η αθλήτρια στο δωμάτιο του παράγοντα;»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξέφρασε την άποψή του για το θέμα του #metoo. Ξεκαθαρίζει τη θέση του, διευκρινίζοντας πως «τη γυναίκα δεν θα την χτυπάς ούτε με λουλούδι. Η γυναίκα είναι ευαίσθητο ον».

Αίσθηση προκάλεσε μια δήλωση που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το ελληνικό #metoo στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. 

«Να είναι 13-14 χρονών και να βάλει το χέρι επάνω; Θα του κόψω τα κά…λα την ίδια ώρα. Αλλά όταν η άλλη είναι 20-25 χρονών και βγαίνει στα 50 και λέει "ξέρεις ο τάδε με βίασε". Χαίρομαι γιατί σπάει η σιωπή τους, αλλά γιατί δεν το είπαν πιο νωρίς; Και 11 η ώρα το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα του ΣΕΓΑΣ κάποια αθλήτρια; Τι δουλειά είχε;» είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να τονίζει στη συνέχεια: «Τους καταδικάζω αυτούς». «Τη γυναίκα δεν θα την χτυπάς ούτε με λουλούδι. Η γυναίκα είναι ευαίσθητο ον», πρόσθεσε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/33Db8gV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη