Super League 1: Αναβλήθηκε και το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

eurokinissi

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημερώσει πως η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των «ερυθρόλευκων».

Άλλη μία αναβολή σε αγώνα της Super League. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης αναβλήθηκε. Οι ιθύνοντες της Λίγκας προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, γιατί οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλά κρούσματα στις τάξεις τους.

Οι Πειραιώτες είχαν γνωστοποιήσει πριν το ματς με τον Απόλλωνα πως τέσσερις ποδοσφαιριστές είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Υπενθυμίζεται ότι με βάσει το υγειονομικό πρωτόκολλο, ένα παιχνίδι αναβάλλεται όταν μια ομάδα έχει τουλάχιστον επτά ποδοσφαιριστές θετικούς στον κορονοϊό κατά τους τελευταίους δύο ελέγχους.

Αξίζει να σημειωθεί πως, αυτός είναι ο πέμπτος αγώνας που της 17ης αγωνιστικής της Super League που αναβάλλεται. Συνολικά θα διεξαχθούν δύο ματς, το ΝΠΣ Βόλος - Παναθηναϊκός και το ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα που ολοκληρώθηκε με 1-1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League Interwetten:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Οριστική αναβολή και στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ποια παιχνίδια δε θα διεξαχθούν λόγω κρουσμάτων

«Λειψή» θα είναι η 17η αγωνιστική της Super League 1 αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς 5 από τις 7 αναμετρήσεις δε θα διεξαχθούν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις ομάδες. «Θύμα» και η αναμέτρηση ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα προγραμματιστούν σε νέα ημερομηνία.

Τελικά δεν θα έχουμε ντέρμπι τη Κυριακή. Η Super League ενημέρωσε πως το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος είναι τα πολλά κρούσματα που υπάρχουν στις τάξεις του «δικέφαλου του βορρά».

Βέβαια, εκτός από το ντέρμπι υπάρχουν και άλλες αναβολές.

Συγκεκριμένα, το ματς της Νεάπολης ανάμεσα σε Ιωνικό και Απόλλων Σμύρνης θα οριστεί εκ νέου σε άλλη ημερομηνία. Η Λίγκα ανέβαλε την συγκεκριμένη αναμέτρηση, εξαιτίας νέων κρουσμάτων στις τάξεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Επιπλέον, από την Παρασκευή η Super League έχει ανακοινώσει ότι δε θα διεξαχθούν οι αγώνες Άρης - Ατρόμητος και Παναιτωλικός - Λαμία.

Με λίγα λόγια, από τις 7 αναμετρήσεις της αγωνιστικής, θα διεξαχθούν μόνο 3 αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα της (λειψής) 17ης αγωνιστικής:

9/1 17:15 ΝΠΣ Βόλος - Παναθηναϊκός

Οι ανακοινώσεις της Super League:

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. & ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα.

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες, ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, λόγω της καραντίνας μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HGHKoy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη