Survivor: Το μήνυμα της Μυριέλλας στον σύντροφό της... μετά τα φιλιά με τον Κατσαούνη (βίντεο)

Survivor: Το μήνυμα της Μυριέλλας στον σύντροφό της... μετά τα φιλιά με τον Κατσαούνη (βίντεο)

Το φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή με το συμπαίκτη της από την ομάδα των Μαχητών αποτέλεσε το βασικό θέμα συζήτησης σε ακόμη ένα «συμβούλιο» του Νησιού

Αίσθηση προκαλέσαν τα φιλιά που αντάλλαξαν οι παίκτες του reality Suvivor στο χθεσινό επεισόδιο, όπου για ακόμη μία φορά δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις μεταξύ Βαλάντη και Αθηνάς από τη μία και Ναυσικάς, Μυριέλλας και Απόστολου Ρουβά από την άλλη.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές οι Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης που εθεάθησαν να ανταλλάσσουν φιλιά μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

Στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, μάλιστα, η Μυριέλλα εμφανίζεται για πρώτη φορά να μιλά δακρυσμένη για τον σύντροφό της, στέλνοντάς του ένα ξεκάθαρο μήνυμα. 

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει μιλώντας στην κάμερα:

Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου.

Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι...

Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω.

Μυριέλλα and John forever.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FfAZIG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη