Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κάηκε ζωντανή η 32χρονη μητέρα και τα δύο της παιδιά 7 και 11 ετών (βίντεο)

SCREENSHOT

Δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο. Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τσικνοπέμπτης στη Θεσσαλονίκη. Κάηκαν μια γυναίκα και δύο παιδιά 7 και 11 ετών.

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τσικνοπέμπτης στη Θεσσαλονίκη, καθώς μια γυναίκα με δύο παιδιά εγκλωβίστηκαν στις φλόγες με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, σοροί τριών ατόμων εντοπίσθηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μία γυναίκα και δύο παιδιά ηλικίας 7 και 11 ετών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν από τους πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις τους στο ίδιο δωμάτιο, σε απόσταση ενός μέτρου το ένα από το άλλο.

Η μητέρα τους εντοπίστηκε, επίσης χωρίς τις αισθήσεις της, στην εξώπορτα του σπιτιού.

Σύμφωνα με τους περίοικους, ο σύζυγος της 32χρονης και πατέρας των δύο παιδιών είναι οδηγός φορτηγού και λείπει σε ταξίδι.

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1496662809509343239?s=20&t=Yw2Jzh8SXcJkllhwIEPwZA}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/kD8vmof
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη