Αναδασμός Κοινότητας Μακρακώμης


Γεγονός δείχνει να αποτελεί η επανεκκίνηση με σκοπό την ολοκλήρωση των εργασιών του αναδασμού της Κοινότητας Μακρακώμης μετά από αρκετή καθυστέρηση.

Το έργο, αποτελούσε προεκλογική δέσμευση του Δήμαρχου Γιώργου Χαντζή και διακαή επιθυμία του Προέδρου της Κοινότητας Μακρακώμης Δημήτρη Λιάσκα, που μετά από συνεχείς συζητήσεις – οχλήσεις στους αρμόδιους της Περιφέρειας, πήρε το πράσινο φως της επανεκκίνησης από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.

Πιο συγκεκριμένα χθες 8 Φεβρουαρίου 2022, ο Δήμαρχος σε συνάντηση του με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα, ενημερώθηκε ότι ήδη το έργο της επανακαμέτρησης των αγροτεμαχίων που απαιτείται για την ολοκλήρωση του αναδασμού ανατέθηκε σε τοπογραφικό γραφείο και αναμένεται σύντομα η ολοκλήρωσή του.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη