-->

Συγκλονίζει η Παναγιώτα Βλαντή για το #metoo: «Ένιωσα ντροπή όταν έπρεπε να μιλήσω»

Συγκλονίζει η Παναγιώτα Βλαντή για το #metoo: «Ένιωσα ντροπή όταν έπρεπε να μιλήσω»

Η Παναγιώτα Βλαντή είπε χαρακτηριστικά πως η δική της ιστορία «είναι ακριβώς η ίδια ιστορία που αναφέρει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη.

Αποκαλυπτική ήταν η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, η οποία ανέφερε πως στο ξεκίνημά της, μέχρι να κλείσει την πρώτη της δουλειά, είχε δεχθεί εξηγήσεις για διάφορους ρόλους, παρόλα αυτά η υποκριτική ήταν για εκείνη μονόδρομος.

Ωστόσο, μίλησε στην εκπομπή "After Dark" για το ρόλο που τη σημάδεψε, τη Σιλβή και εξήγησε γιατί ο ρόλος αυτός έμεινε αξέχαστος στο ελληνικό κοινό.

«Είναι από τις ωραιότερες δουλειές μου, τη λατρεύω αυτή τη δουλειά. Με τα παιδιά είμαστε φίλοι, γνωρίζουμε από τη Δραματική Σχολή. Ο ρόλος. Γενικότερα έκανα στις σειρές ένα κορίτσι χαμηλών τόνων και ξαφνικά έρχεται αυτή η τύπισσα και τα ανατρέπει όλα. παρακάτω. Χαλάρωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου" ανέφερε, χαρακτηριστικά, για τον ρόλο που είχε στη σειρά "Μαύρα Μεσάνυχτα".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Παναγιώτα Βλαντή τοποθετήθηκε εκτενώς για το ελληνικό #MeToo και αποκάλυψε πώς το βίωσε εκείνη και τι αντίκτυπο είχε στην πορεία της ζωής της.

"Είναι ακριβώς η ίδια ιστορία που αναφέρει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη. Έχω μιλήσει για αυτό ανοιχτά, έχω πει ότι κάποια πράγματα έχουν παραγραφεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει. Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινε όλο αυτό, αλλά δεν σου Δεν ήταν καθόλου εύκολο, δεν κυνηγούσαμε τη δημοσιότητα.

Στην αρχή αισθάνθηκα άσχημα, ντρεπόμουν. Έπρεπε να το συζητήσω με τους γονείς μου, τον σύντροφό μου. Να δώσουμε τις μαρτυρίες, τις καταθέσεις. Έχω και μια πορεία, δεν θέλω να βγαίνω και να μιλάω για τα προσωπικά μου θέματα. Για να βγω να μιλήσω γι' αυτό, σημαίνει ότι με βασάνιζε. Και με βασανίζει ακόμη. Τώρα είμαι πιο ανάλαφρη. Το όπλο είναι να μιλήσεις, μόνο τότε ο θύτης χάνει την εξουσία του» υπογράμμισε η ηθοποιός.

{πηγή}com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMi8wMi8xOC8yMi80Nl8xMV82MjEwMjFiMzFmZmE2LmpwZw==/profile:player-960x540" /><meta itemprop="201002:2000" /><meta itemprop="20002000" /><meta itemprop="2002:2002" κάποια πράγματα έχουν παραγραφεί δεν σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει. Νιώθω πολύ καλά που μιλήσαμε, αλλά στην αρχή είχα δειλιάσει πολύ, γιατί ένιωθα ντροπή», δήλωσε η Παναγιώτα Βλαντή για το κίνημα #metoo."></div>{/πηγή}

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/akXMzl2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->