
Τραγωδία στην Ουκρανία καθώς συνεχώς αυξάνεται ο κατάλογος των παιδιών που χάνουν τη ζωή τους από την ρωσική εισβολή.
Συγκλονίζει ο θάνατος ενός 7χρονου κοριτσιού, όταν Ρώσοι έβαλαν στο στόχαστρο το σχολείο της ρίχνοντας «βόμβα διασποράς» για να το ισοπεδώσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Daily Mail», η Αλίσα Χλάνς υπέκυψε στα τραύματά της μία ημέρα αφότου τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση των ρωσικών δυνάμεων.
Συγκινητική ήταν η κίνηση του παππού της που την συνόδευε στο σχολείο, ο οποίος έσπευσε να την προστατεύσει μόλις άκουσε εκκωφαντικό θόρυβο από την έκρηξη. Ωστόσο βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Στο νοσοκομείο πέθανε η 7χρονη
Η σύζυγος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ολένα, αναφέρθηκε στην 7χρονη Αλίσα, η οποία, όπως είπε, ήταν ένα τα έξι θύματα που έχασαν τη ζωή τους όταν χτυπήθηκε το σχολείο τους στην πόλη Οκτίρκα.
Η Ολένα Ζελένσκι πρόσθεσε ότι ο παππούς της Αλίσα προσπάθησε να τη σώσει ωστόσο, σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της εγγονής του.
Η γενική εισαγγελέας της Ουκρανίας, Ιρίνα Βενεντίκτοβα, ανακοίνωσε ότι το επτάχρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του τρεις μήνες προτού γίνει οκτώ ετών.
Η Αλίσα, όπως είπε, πέθανε στο νοσοκομείο, ένα 24ωρο μετά τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στη μικρή πόλη Oκτίρκα, που απέχει μία ώρα οδικώς από τα βορειοανατολικά σύνορα της Ουκρανίας.
from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/zwCBVZH
via IFTTT