Πέτρος Φιλιππίδης: Θα καταθέσουν στη δίκη δύο διάσημες ηθοποιοί, «θα κάνουν πάταγο με αυτά που θα πουν» (βίντεο)

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα καταθέσουν στη δίκη δύο διάσημες ηθοποιοί, «θα κάνουν πάταγο με αυτά που θα πουν» (βίντεο)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε μερικές ημέρες θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες και οι αποκαλύψεις φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό.

Στο Πρωινό την Πέμπτη, ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε, αρχικά, πως ο ηθοποιός είχε κάνει δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης πριν από λίγες μέρες, η οποία και απορρίφθηκε.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος έκανε μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση.

Όπως είπε:

«Στη δίκη έχουν κληθεί 10 βασικοί μάρτυρες, αυτόπτες μάρτυρες σε λεκτική βία και θα καταθέσουν υπέρ των θυμάτων. Τρεις από τους μάρτυρες είναι πολύ γνωστές ηθοποιοί, διάσημες ηθοποιοί. Τις δύο δεν τις έχουμε ακούσει ποτέ να μιλάνε για την υπόθεση Φιλιππίδη. Όπως μου το περιέγραψαν, θα κάνουν πάταγο με αυτά που θα πουν στο δικαστήριο που μέχρι τώρα τα κρατούν και δεν τα έχουν πει σε κανέναν».

{https://www.youtube.com/watch?v=uvdNyK_DmMQ&ab_channel=Zappitshow}

H αίτηση αποφυλάκισης που απορρίφθηκε πριν 5 μέρες και οι 10 μάρτυρες «κλειδί» που θα κληθούν να καταθέσουν



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/Qmf13Vu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη