
Ο πρώτος οδηγός στην ιστορία της Formula 1 με τους περισσότερους αγώνες με μια ομάδα έγινε ο Λιούις Χάμιλτον, με την εκκίνησή του στο Grand Prix της Jeddah!
Ο Λιούις Χάμιλτον συνεχίζει να γράφει ιστορία στη Formula 1. Με την εκκίνησή του στο Grand Prix στη Σαουδική Αραβία, ο Βρετανός πρωταθλητής έγινε ο πιλότος με τους περισσότερους αγώνες στην ιστορία της Formula 1 με μια ομάδα.
Ο Λιούις Χάμιλτον έφτασε τις 180 συμμετοχές με τη Mercedes, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον θρυλικό Μίκαελ Σουμάχερ, με τους 179 αγώνες στη Ferrari.
Ο Βρετανός πιλότος είχε, πάντως, δύσκολο έργο στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς, μιας και ξεκίνησε από την 15η θέση.
Σήμερα, όπου και να βρίσκεστε στον κόσμο, να γνωρίζετε το εξής: στη μάχη ενάντια στην τυραννία, στη μάχη για τη δημοκρατία και την αυτοδιάθεση της Ουκρανίας, η φωνή σας μετράει.
Η Ελλάδα είναι στο πλευρό σας. Μαζί μπορούμε να σταματήσουμε αυτόν τον Πόλεμο.
from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/4XeJGQy
via IFTTT