Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ γυναικών

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ γυναικών

Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη (3/5) στο κλειστό του Αγίου Θωμά και ο τρίτος την Παρασκευή (6/5) στο Ρέντη.

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη και νίκησε με 3-1, κάνοντας το 1-0 στις νίκες. Καλύτερες, όπως δείχνει και το τελικο αποτέλεσμα, οι ερυθρόλευκες, οι οποίες πήραν το 4ο και τελευταίο σετ με σκορ… 25-8!

Το παιχνίδι, όπως αναμενόταν, ήταν ντέρμπι, αφού πρόκειται για τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με τις μεταξύ τους διαφορές να μην είναι μεγάλες. Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, άρχισε καλύτερα και πήρε με 20-25 το πρώτο σετ, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε αναλόγως και με 25-19 ισοφάρισε 1-1.

Το τρίτο σετ ήταν ιδιαίτερα καθοριστικό και αυτή που πανηγύρισε ήταν η ομάδα του Πειραιά αφού το πήρε με 25-23 και έκανε το 2-1, με τις ερυθρόλευκες να παίρνουν… παραμάζωμα τις πράσινες στο 4ο σετ και με το εντυπωσιακό 25-8 να κάνουν το 3-1 στα σετ και το 1-0 στις νίκες.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/qnUr7PV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη