«Χτυπούσαν την Τζωρτζίνα όταν ήταν 10 μήνων»: Μαρτυρία - «φωτιά» για Μάνο και Ρούλα (βίντεο)

«Χτυπούσαν την Τζωρτζίνα όταν ήταν 10 μήνων»: Μαρτυρία - «φωτιά» για Μάνο και Ρούλα (βίντεο)

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, αποκάλυψε τι ακριβώς ανέφερε η καταγγελία του 2014 εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Σοκ προκαλεί η καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τον Αύγουστο του 2014 και αφορούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πιο συγκεκριμένα έγινε τηλεφώνημα στο οποίο ανέφεραν πως η μητέρα της 10 μηνών Τζωρτζίνας εθεάθη να χτυπά το μωρό με τα χέρια της.

«Το "Χαμόγελο του Παιδιού" βρίσκεται στη δίνη των διαδικασιών, γιατί ο κόσμος μας εμπιστεύεται και μας καλεί, είτε πρόκειται για πραγματικό γεγονός, είτε - καμιά φορά - για περιστατικά που δεν έχουν αποδειχθεί», σημείωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος της οργάνωσης.

«Θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν έχουμε κανένα άλλο δικαίωμα, ως εθελοντικός οργανισμός, από το να στείλουμε την αναφορά μας - ούτε καν καταγγελία δε τη λέμε - προς τον εισαγγελέα ανηλίκων, πρωτοδικών, Πατρών κ.ο.κ».

Η καταγγελία αφορούσε το ζευγάρι Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου

«Η αναφορά έγινε για τον κ. Δασκαλάκη και τη σύζυγό του κ. Πισπιρίγκου, η οποίοι διαμένουν με την ανήλικη κόρη τους, δέκα μηνών», πρόσθεσε  ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με το άτομο που έκανε την αναφορά, οι γονείς ασκούσαν σωματική κακοποίηση των τέκνων τους και συγκεκριμένα η μητέρα έχει θεαθεί να χτυπά το παιδί με τα χέρια της.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/dwBsCIN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη