Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη πατέρας που βίαζε και χτυπούσε την 10χρονη κόρη του

Φώτο αρχείου

Τη φρίκη στα χέρια του πατέρα της ζούσε μία 10χρονη στη Νέα Σμύρνη ο οποίος τη χτυπούσε για χρόνια και ασελγούσε σε βάρος του. Το γεγονός έγινε γνωστό μετά από καταγγελία.

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα 11χρονο κορίτσι στα χέρια του ανθρώπου που την έφερε στη ζωή ο οποίος τη βίαζε και τη χτυπούσε για χρόνια όπως προέκυψε και απο την ιατροδικαστική εξέταση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγινε σχετική καταγγελία για τον 47χρονο από τη Ρουμανία στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, από πρόσωπο του περιβάλλοντός του, το οποίο γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε στο κοριτσάκι. Ο 47χρονος άνδρας ζούσε μαζί με την κόρη του στη Νέα Σμύρνη, καθώς η σύζυγος και μητέρα του παιδιού τους είχε εγκαταλείψει.

Την υπόθεση ανέλαβε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομόνοιας, που είναι εξειδικευμένο σε ανάλογες υποθέσεις και ακολούθησε η σύλληψη του κατηγορούμενου.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ο δράστης προκειμένου να τιμωρήσει την κόρη του όταν η ανήλικη δεν υπέκυπτε στις ορέξεις του, την έδερνε και έκαιγε τα χέρια της στο μάτι της κουζίνας, ενώ προχωρούσε και σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί από την ΕΛΑΣ και με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε, ενώ το παιδί βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων» μέχρι να βρεθεί κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ ειδική μέριμνα θα υπάρξει για την προστασία του παιδιού.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/VnDph6H
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη