-->

Συναγερμός στις Αρχές: Εξαφάνιση 14χρονης από το Γουδή

Συναγερμός στις Αρχές: Εξαφάνιση 14χρονης από το Γουδή

Τα ίχνη της χάθηκαν την Παρασκευή - Δεν είναι η πρώτη φορά που εξαφανίζεται η ανήλικη

 

Η 14χρονη Νίκη – Στέλλα Θ. εξαφανίστηκε πριν από δύο ημέρες στο Γουδί με αποτέλεσμα να σημειωθεί συναγερμός στις Αρχές. Πρέπει να σημειωθεί ότι η μαθήτρια έχει εξαφανιστεί ακόμη μία φορά στο παρελθόν.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Στις 04/08/22, κατά τις απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Γουδί, η Νίκη – Στέλλα Θ. 14 ετών. «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» προέβη σήμερα 4/10/2022 στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς, υπάρχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Νίκη – Στέλλα Θ. έχει ύψος 1,60 μ., ζυγίζει 58 κιλά, έχει χάλκινα μαλλιά και καστανά μάτια.

goudi

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 11600» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

 from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/tJIYcbz
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->