Καρδίτσα: Πέθανε ο 16χρονος μαθητής, νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο

Καρδίτσα: Πέθανε ο 16χρονος μαθητής, νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή, καθώς πέθανε ο 16χρονος μαθητής από την περιοχή Ματαράγκα Καρδίτσας που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από τροχαίο.

Ο 16χρονος μαθητής υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και τους φίλους του.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Διευθυντής του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας Κωνσταντίνος Αθανασίου αναφέροντας το ακόλουθο μήνυμα:

«Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γεν.Νοσ.Καρδιτσας,το 16χρονο παλληκαράκι μας έχασε την άνιση μάχη και...έφυγε.

Ευχαριστούμε θερμά τους Εθελοντές Αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για προσφορά αίματος όχι μόνο στο Νομό της Καρδίτσας, αλλα και σε όλη την Ελλάδα!

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του άτυχου νέου. Η αιμοδοσία της Κυριακής 17-4-22 μετατρέπεται πλέον σε εθελοντική, στη μνήμη του άτυχου Τριαντάφυλλου».

Σύμφωνα με το karditsalive.net, άτυχος νέος οδηγούσε το μηχανάκι του όταν συγκρούστηκε με ένα ΙΧ όχημα. Νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καρδίτσας σε κρίσιμη κατάσταση για περίπου δύο ημέρες.

Ο νεαρός, είχε υποστεί βαριές κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός του και παρά τις τεράστιες μάχες που έδωσαν γιατροί και νοσηλευτές για να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματα του.

Το δυστύχημα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (15/4) στην οδό Σοφάδων – Κυψέλης.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/f2qHtzh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη