Λαμία: Αναβλήθηκε για τέταρτη φορά η Μεγάλη Δίκη του Αιώνα που αφορά 16.000 Συνεταίρους - Μεριδιούχους


Αγαπητοί 16.000 κ.κ. Συνεταίροι – Μεριδιούχοι

Θα έπρεπε το σύνολο των δημοσιογράφων σ΄αυτή τη χώρα, αλλά και το σύνολο των Πολιτικών αυτού του τόπου να είχαν αναδείξει και στη χειρότερη περίπτωση να είχαν ασχοληθεί και λίγο με την πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ, αλλά κωφεύουν από το έτος 1996 έως και σήμερα, ΓΙΑΤΙ ;

Αφορά το Ιστορικό Μας Ίδρυμα που ίδρυσαν οι παππούδες το έτος 1900 για Εμάς.

Δίνουμε λοιπόν μεγάλη και άνιση νομική μάχη εξ αρχής ως Μεριδιούχοι ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη όσοι αποτέλεσαν την Διοίκηση υπαίτια για το ναυάγιο της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργιοδικείου Λαμίας την 7/4 αναβλήθηκε με αίτημα των Κατηγορουμένων για Απιστία, σε βαθμό κακουργήματος που νόσησαν και δύο των Συνηγόρων υπεράσπισης των που επικαλέστηκαν κώλυμα η λόγο υγείας για την δικάσιμο της 20/10/2022.

Οι Κατηγορούμενοι επιδιώκουν αναβολή συνεχώς και παραγραφή.

Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη, απαραίτητη.

Ο Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο ο κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ θα επαναλάβει στο Δικαστήριο την Δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό όλων Μας.


Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Γ. Δημητρακόπουλος

 

ΔΗΛΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ  ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο

 

Πρόκειται αναντίρρητα για ένα τεράστιο Οικονομικό Σκάνδαλο μεγέθους 150 εκατομμυρίων € που χάθηκαν εξαιτίας της υπαίτιας εγκληματικής συμπεριφοράς της Διοίκησης της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ που χορηγούσε δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων € σε μη δικαιούχα πρόσωπα χωρίς την απαραίτητη εμπράγματη διασφάλιση όπως ο Νόμος απαιτεί.

Ορισμένοι εξ αυτών που δεν έχουν εξοφλήσει μέχρι τώρα τα ληφθέντα δάνεια συνέπραξαν στην τέλεση της Απιστίας σε βάρος της Τράπεζας με ιδιάζουσα θρασύτητα, προκλητικότητα μας προπηλάκισαν η χυδαιολογούσαν έξωθεν του Τριμελούς Εφετείου του Κακουργιοδικείου Λαμίας χωρίς ίχνος μεταμέλειας η μετάνοιας.

Ο Τοπικός Τύπος συνεχίζει την ένοχη σιωπή του για το μείζον αυτό Οικονομικό - Κοινωνικό Θέμα που εμείς θα φθάσουμε ως το τέλος.


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, 7/4/2022

Σύνδεσμος βίντεο

https://youtu.be/DnI2cYy_8iU

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

https://kinmersynla.blogspot.com

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ.

https://lamiaspero1.blogspot.com/

www.dimitrakopulos.gr

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

 

F.B. ..ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.

https://www.facebook.com/kinima.meridiouxon.stl/

 

f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία

https://www.facebook.com/profile.php?id=100023460576171


ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ

ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία

Τηλ. 6977 882119

        Mailkinmerstl@gmail.com

 

Blog 1: www.kinmersynla.blogspot.gr

Blog 2www. ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.

f.b. Κίνημα Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ.

Τ.Κ. 35 100

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη