Σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο: 17χρονος ακρωτηριάσθηκε, νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο: 17χρονος ακρωτηριάσθηκε, νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα για δύο νέους 17 ετών το βράδυ της Παρασκευής στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, οι δύο νέοι, που επέβαιναν σε μηχανή, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τη σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 55χρονος Γερμανός, έπεσαν στο οδόστρωμα.

Ο τραυματισμός, μάλιστα, ήταν βαρύτατος για τον συνεπιβάτη της μηχανής, ενώ και οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Εκεί δυστυχώς οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του 17χρονου από το γόνατο. Ο έφηβος, λίγες ώρες ώρες, αργότερα διεκομίσθη διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται, καθώς φέρει κατάγματα στο κρανίο και σε άλλα μέρη του σώματος.

Ο οδηγός της μηχανής παραμένει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου με κατάγματα.

Ο οδηγός του ΙΧ αυττοκινήτου συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα, αφέθη ελεύθερος. Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σοβαρό τροχαίο.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/WOvuXV7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη