-->

Κικίλιας: Εννέα απευθείας πτήσεις στην Ελλάδα από ΗΠΑ τον Οκτώβρη του 2022

Κικίλιας: Εννέα απευθείας πτήσεις στην Ελλάδα από ΗΠΑ τον Οκτώβρη του 2022

"Η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει νωρίτερα από ποτέ και εμείς στο υπουργείο τουρισμού εργαζόμαστε καθημερινά για ποιοτική και ποσοτική μεγέθυνσή του", σημειώνει σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Fortune" o Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Ανάμεσα στις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει στο πλαίσιο αυτό, ο Υπουργός αναφέρθηκε στις 9 απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, που θα απελευθερωθούν μέχρι τον Οκτώβριο, και θα εξασφαλίζουν πάνω από 460.000 επισκέπτες κάθε εβδομάδα, στις περισσότερες από 3.000.000 διαθέσιμες αεροπορικές θέσεις από τη Γαλλία προς τη χώρα μας, καθώς και στο γεγονός πως στις 28 Μαρτίου ξεκίνησαν νωρίτερα από ποτέ 4 απευθείας πτήσεις από τον Καναδά που θα διπλασιαστούν από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο.

Αναφορικά με την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι οι Αμερικανοί είναι αυτό που ονομάζουμε high spenders και μαζί με τον ΕΟΤ εντείνουμε τις προσπάθειές μας σε αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική αγορά, οι οποίες φαίνεται πώς αποδίδουν, όπως δείχνουν τα δεδομένα.

Για τις υψηλές επιδόσεις που παρουσιάζει η κρουαζιέρα κάνει σαφές ότι πρόκειται μια στρατηγική επιλογή, υπογραμμίζοντας ότι από τον Φεβρρουάριο του 2023 ξεκινάνε και οι χειμερινές κρουαζιέρες από την Royal Carribean, ενισχύοντας την λιγότερη δημοφιλή τουριστική περίοδο και ιδιαίτερα την αμερικάνική αγορά.

Ο Υπουργός Τουρισμού μιλά και για το εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον τουρισμό, επισημαίνοντας ότι η επένδυση σε δημόσιες υποδομές, η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, η προστασία του περιβάλλοντος, η ενίσχυση των δεξιοτήτων και της επιχειρηματικότητας συγκαταλέγονται στους 5 στρατηγικούς άξονες για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού οι οποίοι συνάδουν σε μεγάλο βαθμό με τους άξονες του Εθνικού Σχέδιου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/mv5CiQ0
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->