Νίκος Ανδρουλάκης για 21η Απριλίου: Η πιο σκοτεινή επέτειος στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας

eurokinissi

Για την «πιο σκοτεινή επέτειο στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας» μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε μήνυμά του για την επέτειο του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου.

«Επτά χρόνια βασανιστηρίων, εξορίας, λογοκρισίας και καταπίεσης». Έτσι περιγράφει στο μήνυμά του για την επέτειο του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Σήμερα είναι η πιο σκοτεινή επέτειος στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας.

Επτά χρόνια βασανιστηρίων , εξορίας, λογοκρισίας και καταπίεσης για τον ελληνικό λαό. Η χούντα των συνταγματαρχών οδήγησε στην τραγωδία της Κύπρου, που τις συνέπειες της βιώνει ακόμη ο ελληνισμός, αλλά και στην αιματοβαμμένη καταστολή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Ο αγώνας για μια ποιοτική δημοκρατία, μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και κράτους δικαίου είναι διαρκής. Οι αγώνες του λαού μας για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία είναι εγγεγραμμένοι βαθιά στο πολιτικό DNA της παράταξής μας».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tyxVQdi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη