ΑΕΚ: Οριστικά με Αλμέιδα στο τιμόνι, συμφωνία με Μελισσανίδη για 2+1 χρόνια

ΑΕΚ: Οριστικά με Αλμέιδα στο τιμόνι, συμφωνία με Μελισσανίδη για 2+1 χρόνια

Ο Αργεντινός τεχνικός Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια και μάλιστα με ρήτρα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας ΑΕΚ-Αλμέιδα διευθυτήθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης του Πάσχα και πλέον ο Αργεντινός αναμένεται στην Αθήνα μαζί με τους συνεργάτες του, ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος με τις υπογραφές των συμβολαίων.

Το θέμα της πιθανότητας να αναλάβει ο Ματίας Αλμέιδα την ΑΕΚ, αποκαλύφθηκε αποκλειστικά από το SDNA τη Μεγάλη Δευτέρα (18/4) και στη συνέχεια οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές. Έλυσε την ίδια μέρα το συμβόλαιο του με τη Σαν Χοσέ Ερθκουέικς,

Ο Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε στην Αθήνα, τη Μεγάλη Τετάρτη και συνάντησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και επισκέφθηκε το νέο γήπεδο και τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ προκειμένου να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Το αφεντικό της ΑΕΚ, αλλά και ο ίδιος ο Αλμέιδα, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη προσωπική τους επαφή και συμφώνησαν μεταξύ τους να πάρουν λίγο ακόμη χρόνο ο καθένας ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Κάτι που έγινε μέσα στις μέρες του Πάσχα στην Ελλάδα και με την επιστροφή στη δουλειά και των στελεχών της ΑΕΚ που πήραν την εντολή από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να προχωρήσουν το θέμα.

Όπως επιβεβαιώνεται κι από την ΑΕΚ, ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται πλέον το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα, μαζί και με τους έξι συνεργάτες του, οι οποίοι θα τον ακολουθήσουν και στην Ένωση. Ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν ήδη στην ομάδα άνθρωποι που ασχολούνται με τους τομείς που καλύπτουν κάποιοι από αυτούς, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Αλμέιδα και το τεχνικό του τιμ.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να έρθει άμεσα στην Αθήνα και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα θα καταφέρει να δώσει το παρόν στην Τούμπα, για να δει το ματς με τον ΠΑΟΚ από το μπουθ των μελών της αποστολής της Ένωσης. Τόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ όσο και ο ίδιος ο Αλμέιδα ήθελαν να υπάρχει... η σκιά του νέου προπονητή στα υπόλοιπα ματς των play offs και να έχει και ο ίδιος ο Αρτγεντινός την ευκαιρία για πιο άμεσα συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών που θα προπονήσει!



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/nL235Yo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη