ΠΑΟΚ: Μεταγραφή-έκπληξη με τον 23χρονο Ουρουγουανό Νικολάς Κουαλιάτα

ΠΑΟΚ: Μεταγραφή-έκπληξη με τον 23χρονο Ουρουγουανό Νικολάς Κουαλιάτα

Σε μια μεταγραφική κίνηση-έκπληξη προχωρά ο ΠΑΟΚ, βάζοντας στη μηχανή του τον 23χρονο Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Νικολάς Κουαλιάτα.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός που μπορεί να παίξει στα άκρα, είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Οι Ουρουγουανοί μιλούν για δεδομένη συμφωνία, ύψους 1,8 εκατομμυρίων.

«Το διοικητικό συμβούλιο της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ενέκρινε την πώληση του Νικολάς Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή θα κοστίσει γύρω στο 1.8 (σ.σ. μένει να αποσαφηνιστεί) και τα έγγραφα αναμένεται να δώσουν τη δυνατότητα για τη μεταφορά που θα γίνει στα μέσα του χρόνου», αναφέρει έγκυρος ρεπόρτερ από την Ουρουγουάη.

{https://twitter.com/SebasGiovanelli/status/1519997837546729472?s=20&t=bCAdQfZq9Ni7P9188NaChg}

Ο Κουαλιάτα έχει φέτος 14 συμμετοχές και 3 ασίστ και παίζει τόσο πίσω από τον σέντερ φορ, όσο και στα αριστερά, ωστόσο δεν είναι διεθνής.

Ο ρόλος του Χόρχε Μπάριος

Ενεργό ρόλο στην μεταγραφή του Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έπαιξε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν μέλος της διοίκησης της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, Χόρχε Μπάριος

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο Χόρχε Μπάριος είπε για τον Κουαλιάτα: «είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες της ομάδας, ο ΠΑΟΚ είχε μιλήσει μαζί του πριν τέσσερις μήνες. Επαιξε χθες στον αγώνα με τη Λανούς στο Σουνταμερικάνα, πριν 3-4 μέρες έγινε η προσφορά και την δεχθήκαμε γιατί η πρώτη προσφορά πριν 4-5 μήνες ήταν μικρή. Τώρα ήταν καλύτερη και συμφωνήσαμε γιατί χρειαζόμαστε τα χρήματα και το παιδί θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Ισχύει αυτό που γράφτηκε για τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, είμαστε 11 άτομα στην διοίκηση και εγώ είπα όχι μαζί με άλλους δύο, γιατί ήθελα να τον κρατήσουμε ακόμη ένα χρόνο και να τον πουλήσουμε στην διπλάσια τιμή. Εγώ πιστεύω πως μπορούσαμε να τον πουλήσουμε πάνω από 4 εκατ.δολάρια».

Στη συνέχεια επισήμανε πως «είναι καλός παίκτης και πρέπει να δείξει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Ο πατέρας του Κουαλιάτα έπαιζε μαζί μου. Ο Νικολάς μοιάζει τον Ζελελίδη, είναι ντριμπλαδόρος, έχει δεξί πόδι, παίζει δεκάρι αλλά και στα εξτρέμ. Η Μοντεβιδέο κρατάει το 20% του παίκτη μαζί με τον μάνατζερ».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ilkVW1X
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη