Νέες αποκαλύψεις: Συνάντηση Πισπιρίγκου με 2 άντρες στο νοσοκομείο την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας

Νέες αποκαλύψεις: Συνάντηση Πισπιρίγκου με 2 άντρες στο νοσοκομείο την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας

Το μυστήριο με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα πυκνώνει μετά την αποκάλυψη για συναντήσεις που είχε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου την ημέρα που η Τζωρτζίνα δηλητηριάστηκε με κεταμίνη

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως στην συγκεκριμένη ουσία βρίσκεται το «κλειδί» για την εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπιστεί η διαδρομή της. Στο μεταξύ δεν θα γίνουν οι εκταφές Μαλένας και Ιριδας ενώ οι ιατροδικαστές Καρακούκης - Καλόγρηας θα διενεργήσουν νέες ιστολογικές στο 6 μηνών βρέφος.

Aκριβώς ένα μήνα μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και ενώ η ίδια αρνείται κατηγορηματικά τα όσα της καταλογίζονται, το μυστήριο αλλά και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. Το βασικό ερώτημα που καλείται να απαντήσει η 33χρονη κατηγορούμενη είναι πως βρέθηκε η κεταμίνη στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, την ώρα που στο δωμάτιο του νοσοκομείου, την στιγμή που έφευγε από την ζωή, ήταν μέσα μόνο η ίδια. Την ημέρα που έχασε την ζωή της η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πελοπόννησος, η 33χρονη κατηγορούμενη μητέρα της, συναντήθηκε με δύο επισκέπτες στο κυλικείο του νοσοκομείου. «Είναι μια διερευνητέα περίπτωση αυτή, τα οποία ξεκίνησαν από την Πάτρα, έχουν σχέση φυσικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου, ο ένας μάλιστα από ότι λένε οι πληροφορίες μου κινείται σαν άτομο σε διερευνητέους» είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος.

Νέα ιστολογική εξέταση για την Ιριδα

Στο μεταξύ, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως τα πλακίδια με τους ιστούς της Ιριδας που έχουν διατηρηθεί αναμένεται να μεταφερθούν στην Αθήνα από το παθολογοανατομικό εργαστήριο των Ιωαννίνων με τη συνδρομή της Αστυνομίας. Σημειώνεται πως το εν λόγω εργαστήριο είχε αποφανθεί πως η Ίριδα έπασχε από σπάνιο νόσημα της καρδιάς (αγενεσία φλεβόκομβου), πόρισμα που έδωσε την εντύπωση πως τα τρία παιδιά είχαν κάποιο κληρονομικό πρόβλημα στην καρδιά. Τα πλακίδια θα εξετασθούν εκ νέου και εάν αποδειχθεί πως η Ίριδα δεν έπασχε από αγενεσία φλεβόκομβου, «ανοίγει ο δρόμος» που θα οδηγήσει σε επιβεβαίωση πως η Ίριδα υπήρξε θύμα εγκληματικής ενέργειας.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/WxoJRq7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη