Τραγωδία στη Σάμο: Νεκρός 39χρονος σε τροχαίο λίγο πριν γίνει πατέρας (εικόνα)

Τραγωδία στη Σάμο: Νεκρός 39χρονος σε τροχαίο λίγο πριν γίνει πατέρας (εικόνα)

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο και σόκαρε την κοινωνία των Τρικάλων και της Πάτρας. Ένας 39χρονος άντρας σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Σάμος λίγο πριν γίνει πατέρας, καθώς η γυναίκα του ήταν έγκυος.

Ο 39χρονος βρήκε τραγικό θάνατο χθες το πρωί στη Σάμο όπου ζούσε με την κοπέλα του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί και ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν.

Ο 39χρονος Γιώργος Καραϊσκος, σύμφωνα με το trikalavoice.gr σκοτώθηκε σε τροχαίο χθες το πρωί στο νησί όταν και ενώ πήγαινε στη δουλειά του συγκρούστηκε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, με άλλο όχημα.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του, όταν αυτοκίνητο τύπου βαν, συγκρούστηκε και παρέσυρε τον 39χρονο δικυκλιστή, ο οποίος κατέληξε στο σημείο του δυστυχήματος.

Ο Γιώργος Καραΐσκος

nekros troxaio



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OxFTbnA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη