Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώνονται σήμερα το απόγευμα οι τετραήμερες εργασίες του 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Live η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Ξεκίνησε η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι ψηφοφορίες για κείμενο θέσεων, καταστατικού και πολιτικής απόφασης.

Με την έναρξη της σημερινής ημέρας, στις 10:00, διεξάχθηκε θεματικό τραπέζι για θέματα παιδείας.

Παράλληλα, σήμερα το «σώμα του συνεδρίου» θα κληθεί να εγκρίνει και τις υποψηφιότητες για τον πρόεδρο και για την Κεντρική Επιτροπή.

Χθες πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για τον τρόπο εκλογής του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με την πρόταση του Αλ. Τσίπρα για άμεση εκλογή από την κομματική βάση να αποσπά 3.438 (73,5% επί του συνόλου των ψηφισάντων), ενώ η πρόταση των 14 μελών που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» απέσπασε 1.208 ψήφους (ποσοστό 25,8%).

Η εσωκομματική κίνηση «Ομπρέλα», με κείμενό της που υπογράφουν 14 στελέχη, κατέθεσε αντίθετη πρόταση από εκείνη του Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας εκλογή του προέδρου και της κεντρικής επιτροπής από το συνέδριο και όχι από τη βάση. Την πρόταση υπογράφουν οι Δημήτρης Βίτσας, Νίκος Βούτσης, Θοδωρής Δρίτσας, Έφη Καλαμαρά, Κατερίνα Κνήτου, Πάνος Λάμπρου, Ανδρέας Ξανθός, Δημήτρης Παπαδημούλης, Μιχάλης Σαμπατακάκης, Ράνια Σβήγκου, Πάνος Σκουρλέτης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Φίλης, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Δείτε LIVE την Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα:

{https://www.youtube.com/watch?v=Yex5VTivLr8&ab_channel=%CE%A3%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%96%CE%91%28%CE%95%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1%29}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SbuUdZp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη