Καλά νέα για την κατάσταση της υγείας του 7χρονου που τραυματίστηκε με motocross

Καλά νέα για την κατάσταση της υγείας του 7χρονου που τραυματίστηκε με motocross

Μεγάλη είναι η αγωνία στα Γιάννενα για τον 7χρονο που τραυματίστηκε μπροστά στον πατέρα του, με το motocross που οδηγούσε.

Πιο αναλυτικά, το 7χρονο παιδί τραυματίστηκε με μίνι motocross στη Θεσπρωτία, αλλά χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στα Γιάννενα. Ευτυχώς φαίνεται ότι απέφυγε τα χειρότερα και η ζωή του δεν κινδυνδεύει από το ατύχημα.

Οι γιατροί είδαν τις τελευταίες εξετάσεις και διαπίστωσαν πως ο 5χρονος έχει κατάγματα στο σαγόνι και στα ζυγωματικά που δεν απειλούν τη ζωή του.

Παράλληλα, θα εξεταστεί ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν τα τραύματα και ο χρόνος που θα του δοθεί εξιτήριο.

Όσον αφορά το ατύχημα, λίγο μετά τις 18.00 της Τετάρτης 6/4 το 7χρονο παιδί μαζί με τον πατέρα του βρισκόταν σε χωράφι σε περιοχή της Πέρδικας Θεσπρωτίας. Το μίνι motocross που οδηγούσε το παιδί ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και μετά στο νοσοκομείο Φιλιατών όπου από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο εφημερεύον νοσοκομείο στα Ιωάννινα.

Για τη διακομιδή ενημερώθηκε η Αστυνομία Ιωαννίνων που βοήθησε ώστε να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός από την είσοδο της πόλης και μέσω της περιφερειακής οδού το ασθενοφόρο από τη Θεσπρωτία συνοδεία περιπολικών, έφτασε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Όπως αναφέρει το epirus-tv, το παιδί φέρει 3-4 ελαφρά κατάγματα στο σαγόνι και στα ζυγωματικά. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία ενώ εκτιμάται πως σε σε λίγες μέρες θα λάβει εξιτήριο.

{https://www.youtube.com/watch?v=-5ZMMZ49Rjk&t=1s}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/PXtOknu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη