ΑΣΕΠ - Αποκλειστικό: Παράταση στις αιτήσεις για τις 822 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

ΑΣΕΠ - Αποκλειστικό: Παράταση στις αιτήσεις για τις 822 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Παράταση στις αιτήσεις για 822 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ μέσω του 1Γ/2022 γραπτού διαγωνισμού αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγη ώρα το ΑΣΕΠ.

Παράταση στις αιτήσεις για την προκήρυξη 1Γ2022 και τις 822 προσλήψεις στην ΑΑΔΕ αναμένεται να δοθεί από ώρα σε ώρα από τον ΑΣΕΠ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dnews.

Η απόφαση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των προβλημάτων που παρατηρήθηκαν στην πλατφόρμα των αιτήσεων με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις και κάποιοι να μην καταφέρνουν καν να ολοκληρώσουν την αίτηση τους.

Υπενθυμίζεται οτι μέχρι και σήμερα, Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022 και ώρα 14:00 το μεσημέρι είχαν τη δυνατότητα οι υποψήφιοι που θέλουν να συμμετάσχουν στον γραπτό διαγωνισμό 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ για 822 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας τους.

Η προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση 822 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με γραπτό διαγωνισμό στην ΑΑΔΕ. Στην προκήρυξη μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν πτυχία σε κλάδους Δημοσιονομικών, Εφοριακών, Μηχανικών, Πληροφορικής, Τελωνειακών αλλά και άτομα με απολυτήριο λυκείου.

Η εξέταση των μαθημάτων θα γίνει γραπτώς με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και οι απαντήσεις θα δοθούν σε ειδικά Απαντητικά Φύλλα. Οι ημερομηνίες του διαγωνισμού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Οι ειδικότητες που ζητούνται κατανέμονται σε 66 περιοχές σε όλη την Ελλάδα και είναι οι εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

ΠΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ (Πτυχίο Στατιστικής)
ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΠΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ
ΠΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ (ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ)
Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

ΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΤΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΔΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews οι πιθανές ημερομηνίες για τις γραπτές εξετάσεις του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 1Γ/2022 και τις 822 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ είναι το δεύτερο 15μερο του Σεπτεμβρίου ή εναλλακτικά το πρώτο 10μερο του Οκτωβρίου.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/QOAzirw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη