Το νέο Amarok της Volkswagen, διαθέτει νέα σχεδίαση και μεγαλύτερες διαστάσεις (βίντεο)

Το νέο Amarok της Volkswagen, διαθέτει νέα σχεδίαση και μεγαλύτερες διαστάσεις (βίντεο)

Μέσα στο 2022 η Volkswagen θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Amarok, το οποίο είναι εξελιγμένο στη Γερμανία και την Αυστραλία, αλλά κατασκευασμένο στη Νότια Αφρική.

Τα πρώτα καμουφλαρισμένα μοντέλα του νέου Amarok είναι ήδη στους δρόμους της Ευρώπης. Παρά την πλήρη μυστικότητα, αναγνωρίζεται η αλλαγή στις διαστάσεις. Με 5.35 μέτρα, το νέο μοντέλο είναι τουλάχιστον 10 εκατοστά μακρύτερο από το προηγούμενο. Στο μεταξόνιο των 3.27μ. δημιουργούν περισσότερο χώρο στο διπλοκάμπινο. Επιπλέον αυξάνεται το ωφέλιμο φορτίο έως και 1,2 τόνους, ενώ πλέον το μέγιστο φορτίο έλξης φτάνει την εντυπωσιακή επίδοση των 3,5 τόνων σε περισσότερες παραλλαγές κινητήρα/κιβωτίου ταχυτήτων. Καθώς το μεταξόνιο του νέου Amarok αυξάνεται περισσότερο από το συνολικό μήκος του οχήματος, μειώνονται οι πρόβολοι του αμαξώματος. Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στις offroad δυνατότητες. Οι ικανότητες εκτός δρόμου του νέου Amarok τελειοποιήθηκαν επιπλέον χάρη στις μεγαλύτερες δυνατότητες οδήγησης σε μεγαλύτερο βάθος νερού σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Ανάλογα με την παραλλαγή κινητήρα/κιβωτίου ταχυτήτων και την αγορά διατίθεται ένας βενζινοκινητήρας και έως και τέσσερις διαφορετικοί πετρελαιοκινητήρες με τέσσερις έως έξι κυλίνδρους και 2 έως 3 λίτρων κυβισμό, κατ' επιλογή με πίσω κίνηση, επιλεκτική ή μόνιμη τετρακίνηση. Τα προδιαμορφωμένα προφίλ οδήγησης σε πολλές παραλλαγές και σε πολλές βαθμίδες υποστηρίζουν τον ή την οδηγό ακόμη και σε ασυνήθιστες καταστάσεις. Το μοντέλο διαθέτει περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης που φροντίζουν για την απόλυτη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

{https://www.youtube.com/watch?v=wsQ4ZQ0cIgc}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/W8GAmM3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη