Λαμία: Το σταθερό πρόβλημα και η αντίδραση

Για ένα ακόμη παιχνίδι η Λαμία έδειξε πως έχει θέμα στο γκολ.

Στην κατάσταση που βρίσκεται, η πρόκριση στον τελικό έμοιαζε περισσότερο με όνειρο. Η Λαμία το πάλεψε όσο μπορούσε, αποκλείστηκε και στρέφεται στον βασικό στόχο που είχε από την αρχή, την παραμονή στη Super League 1.

Από τη μέρα που ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία, ουδέποτε φλέρταρε τόσο με τον υποβιβασμό. Φταίνε πολλά για τη φετινή σεζόν, αλλά δεν είναι της ώρας η απόδοση ευθυνών. Ακολουθούν τρεις τελικοί, όπως τόνισε και ο Ντάνι Μπεχαράνο σε ανάρτησή του. Οι δύο, μάλιστα, εκτός έδρας και είναι εκείνοι που θα κρίνουν αρκετά.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που η Λαμία πήρε την κάτω βόλτα, έβγαζε μία ηττοπάθεια. Υπήρχε μία έλλειψη ενέργειας. Τελευταία αυτό κάπως έχει βελτιωθεί. Κόντρα στον Παναθηναϊκό βγήκε η περιβόητη αντίδραση που δεν βλέπαμε σε άλλους αγώνες. Προφανώς αναφερόμαστε έως το 0-2, αφού μετά ματς δεν υπήρχε.

Εκείνο, όμως, που φάνηκε για άλλη μία φορά είναι το σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα αδυνατεί να βγάλει φάσεις. Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν οι Φθιώτες έμειναν τέσσερα ματς χωρίς γκολ. Τελευταίο τους τέρμα ήταν αυτό του Λούκας με τον ΟΦΗ. Τότε το γκολ του Βραζιλιάνου είχε μπει σε φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Για να βρει κανείς γκολ της Λαμίας σε open play θα πρέπει να πάει στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Γενικότερα από τη μέρα που ο κορονοϊός «χτύπησε» τη Λαμία και μετά, είναι ελάχιστα τα γκολ της. Έχει μόλις τρία σε ροή αγώνα και συνολικά πέντε σε 13 ματς!

Λαμία: Τα παιχνίδια της μετά τον κορονοϊό και οι σκόρερ της

@Ατρόμητος 3-1 (Ελευθεριάδης)

@Παναθηναϊκός 2-0

@Παναιτωλικός 1-0

Απόλλων Σμύρνης 1-2 (Μανούσος με πέναλτι)

Αστέρας Τρίπολης 0-2

@ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

ΠΑΟΚ 0-2

@Παναιτωλικός 1-2 (Μανούσος, Ελευθεριάδης)

ΟΦΗ 1-2 (Λούκας μετά από κόρνερ του Ταϊρόν)

@Βόλος 3-0

Ιωνικός 0-1

@Παναθηναϊκός 1-0

Παναθηναϊκός 0-2

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη