Οκτώ επαγγελματίες υγείας κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα

intime

Περίπου 1,5 χρόνο μετά το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, σημειώθηκαν νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του θρύλου του ποδοσφαίρου, με οχτώ επαγγελματίες υγείας να κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια λόγω των χειρισμών τους.

Οι αναζητήσεις για τα αίτια του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα και τα όσα συνέβησαν μέχρι ν' αφήσει την τελευταία του πνοή μόνος και αβοήθητος, εντείνονται.

Νεότερες πληροφορίες από τον διεθνή Τύπο κάνουν λόγο για κατηγορίες σε βάρος οκτώ επαγγελματιών υγείας για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφού, φέρονται να μην εκτίμησαν σωστά την κατάσταση και ν' άφησαν τον θρύλο του ποδοσφαίρου στο σπίτι του δίχως την απαραίτητη φροντίδα για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Ήταν οι πρωταγωνιστές ελλιπούς, άνευ προηγουμένου και απερίσκεπτης νοσηλείας του Μαραντόνα στο σπίτι του, με κακούς αυτοσχεδιασμούς στον τρόπο της περίθαλψής του και κακοδειαχείρισης της κατάστασης» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VQGkJId
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη