«Βόμβα» Κατερινόπουλου: «Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις», «δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα»

«Βόμβα» Κατερινόπουλου: «Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις», «δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα»

Για καταιγιστικές εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα έκανε λόγο ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας για το «θρίλερ» της Πάτρας

Με τις καταθέσεις βασικών μαρτύρων συνεχίζονται την Παράσκευη οι έρευνες για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ την ίδια ώρα «στο μικροσκόπιο» μπαίνουν και οι θάνατοι της Ίριδας και της Μαλένας.

Ο επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, ωστόσο, εκτιμά πως ακόμη... δεν έχουμε δει τίποτα.

Μιλώντας στο evima.gr  για την πολύκροτη υπόθεση υποστήριξε πως «οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές».

«Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις… Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, παράλληλα, στο Μάνο Δασκαλάκη, ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ σημείωσε πως «η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρεται συνεχώς στην Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρια, όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδία».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/TMkHV8f
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη