Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη πριν από την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου (βίντεο)

Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη πριν από την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου (βίντεο)

Ο Μάνος Δασκαλάκης από τις 29 Ιανουαρίου που «έφυγε» από τη ζωή και το τελευταίο παιδί της οικογένειας, η Τζωρτζίνα, μέχρι και τις 30 Μαρτίου που συνελήφθη η κατηγορουμένη, διεμήνυε σε όλους την αθωότητα της εν διαστάσει συζύγου του. Το αινιγματικό μήνυμα του ένα μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αίσθηση προκαλεί ένα αινιγματικό μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης σε φίλο του, ενάμιση μήνα πριν από τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης τους Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας (29/1), με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο messenger», αποκάλυψε φίλος του.

Η αινιγματική απάντηση του Μάνου: «Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/z2tmB9G
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη