Ρωσικό αεροσκάφος έκανε τον... γύρο του κόσμου για να παραλάβει διπλωμάτες από Ελλάδα και Ισπανία

Ρωσικό αεροσκάφος έκανε τον... γύρο του κόσμου για να παραλάβει διπλωμάτες από Ελλάδα και Ισπανία

 Παρακάμψεις πολλών χιλιάδων χιλιομέτρων χρειάστηκε να κάνει ρωσικό αεροσκάφος που παρέλαβε διπλωμάτες από την Ελλάδα και την Ισπανία, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία από ευρωπαϊκές χώρες.

Σύμφωνα με το flightradar24.com, το αεροσκάφος έκανε μια πτήση 15.163 χιλιομέτρων για να μεταφέρει τους διπλωμάτες στη χώρα τους.

{https://twitter.com/Lucian_Kim/status/1516247218696638468?s=20&t=2B1iskP6A8igMgm0lWN27w}

«Ενώ η Ισπανία και η Ελλάδα έκαναν μία μοναδική εξαίρεση για την είσοδο του αεροσκάφους στον εναέριο χώρο τους, οι πτήσεις έκαναν τον γύρο άλλων χωρών όπου παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση. Το συνολικό μήκος των πτήσεων ήταν 15.163 χιλιόμετρα, λίγο λιγότερο από τη μεγαλύτερη πτήση του κόσμου μεταξύ Σιγκαπούρης και Νέας Υόρκης», αναφέρει το δημοσίευμα.

ΧΑΡΤΗΣ

Στις αρχές Απριλίου, «οι Ελληνικές αρχές κηρύξαν 12 μέλη των Διπλωματικών και Προξενικών Αποστολών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που είναι διαπιστευμένα στην Ελλάδα, ως πρόσωπα μη αρεστά (personae non gratae)», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rownCmJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη