Ενδοοικογενειακή βία στην Κρήτη: Άντρας έσπρωξε την τετραπληγική σύζυγό του και χτύπησε την πεθερά του

Ενδοοικογενειακή βία στην Κρήτη: Άντρας έσπρωξε την τετραπληγική σύζυγό του και χτύπησε την πεθερά του

Ένα ακόμα δυσάρεστο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στην Κρήτη. Πέταξε τη γυναίκα του στο πάτωμα από το αναπηρικό καροτσάκι και μετά στράφηκε στην ηλικιωμένη πεθερά του, η οποία τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Στο Αυτόφωρο δικαστήριο αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 53χρονος άνδρας που επιτέθηκε στην τετραπληγική σύζυγό του και την πεθερά του.

Σύμφωνα με το cretapost.gr όλα συνέβησαν πριν λίγα 24ωρα όταν κατά τη διάρκεια ενός καυγά που σημειώθηκε στο σπίτι του 53χρονου στο Λασίθι ο άνδρας επιτέθηκε τόσο την 58χρονη σύζυγό του όσο και στην 80χρονη πεθερά του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η καταγγελία ο 53χρονος έσπρωξε με δύναμη την σύζυγό του – η οποία είναι τετραπληγική – και να την ρίξει από το καροτσάκι στο πάτωμα.

Την ίδια ώρα, επιτέθηκε και στην πεθερά του με την ίδια να πηγαίνει μετά το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα της Νεάπολης και να προχωρά σε καταγγελία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα, χθες το απόγευμα, στη σύλληψή του και σήμερα αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/kCb80D7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη