Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Προετοιμαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την απεργία της πρωτομαγιάς

Μετά τη σημαντική μάχη που δώσαμε για την επιτυχία της απεργίας στις 6 του Απρίλη συνεχίζουμε. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας απαιτούμε άμεσα μέτρα ενάντια στην ακρίβεια και τη φοροληστεία. Υπερασπιζόμαστε το εισόδημα μας, καλούμε τα σωματεία συνδικαλιστές, τους συλλόγους και μαζί τους φορείς της πόλης  σε Σύσκεψη.

 Δευτέρα 18 Απριλίου 7:00 το απόγευμα στο Εργατικό κέντρο Λεωσθένους 9 

Δεν θα ανεχτούμε άλλο τη κοροϊδία. Σε συνθήκες ακρίβειας φτώχειας, οργανωνόμαστε αντιστεκόμαστε .Κόντρα στα ψίχουλα και την κοροϊδία της Κυβέρνησης .Την ίδια στιγμή πού η λαϊκή οικογένεια στενάζει είναι επιτακτική ανάγκη η διεκδίκηση για υπογραφή ΕΓΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς. Παλεύουμε ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Οργανώνουμε την πάλη μας με τους εργάτες και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Προετοιμαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την απεργία της πρωτομαγιάς 

Κυριακή 1 ΜΑΗ 10:00 το πρωί Πλατεία ελευθερίας.

Είμαστε με την πλευρά των εργατών για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση φτώχεια και πολέμους.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη