Νίκος Ανδρουλάκης: Εδώ και τώρα πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας

eurokinissi

Ευθύνες σε Τσίπρα και Μητσοτάκη που «αύξησαν την εξάρτηση της χώρας στο εισαγόμενο φυσικό αέριο» έριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας απαίτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ρίχνοντας ευθύνες σε Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη που όπως αναφέρει «αύξησαν την εξάρτηση της χώρας στο εισαγόμενο φυσικό αέριο».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε: «Τσίπρας και Μητσοτάκης ο καθένας κατά την περίοδο διακυβέρνησής του αύξησε την εξάρτηση της χώρας στο εισαγόμενο φυσικό αέριο με αποτέλεσμα σήμερα την ενεργειακή κρίση να την πληρώνει ακριβότερα ο ελληνικός λαός από ότι άλλα Ευρωπαϊκά κράτη.

Η λύση δεν είναι να ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα πάνω από τους υπέρογκους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που παραλαμβάνει ο ελληνικός λαός άλλα αύριο το πρωί να υπάρξει πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας στη χώρα».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/maUgMut
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη