Τάγμα Αζόφ: Πληροφορίες ότι σκοτώθηκε ο Μιχαήλ που είχε μιλήσει στην Ελληνική Βουλή

Τάγμα Αζόφ: Πληροφορίες ότι σκοτώθηκε ο Μιχαήλ που είχε μιλήσει στην Ελληνική Βουλή

Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο στρατιώτης – μέλος του ναζιστικού τάγματος Αζόφ, που μίλησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, στην Ελληνική Βουλή.

 

Νεκρός φέρεται να είναι ο Μιχαήλ, ο νεοναζί του Τάγματος Αζόφ, που μίλησε πριν λίγο καιρό στην ελληνική Βουλή, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες σκοτώθηκε σε μάχη κοντά στο Άζοφσταλ και από το 2014 πρωτοστατούσε σε επιχειρήσεις κατά ρωσόφωνων.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομιλία του στην ελληνική Βουλή στις 7 Απριλίου είχε προκαλέσει σάλο στα social media. «Μάχομαι μέσα από το τάγμα Αζόφ στην ουκρανική άμυνα για να διώξουμε τους ναζί», είπε χαρακτηριστικά ο Mιχαήλ, ο οποίος εμφανίστηκε διαδικτυακά, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/sBxXlqF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη