Καλαμαριά: Ο δρόμος «καρμανιόλα» και τα τροχαία που προκαλούν οι «κόντρες» (βίντεο)

Καλαμαριά: Ο δρόμος «καρμανιόλα» και τα τροχαία που προκαλούν οι «κόντρες» (βίντεο)

H Ανδριανουπόλεως στην Καλαμαριά, εκτός από κεντρικός και πολυσύχναστος δρόμος, αποτελεί και έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με τα τροχαία να είναι ένα ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο.

Η Ανδριανουπόλεως στην Καλαμαριά, είναι ένας επικίνδυνος δρόμος, όπου πριν από λίγες μέρες αυτοκίνητο που έκανε κόντρες, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, βγήκε εκτός πορείας και καρφώθηκε στην βιτρίνα  καταστήματος με φωτιστικά, προκαλώντας ζημιές ύψους 50.000 ευρώ.

Ο Alpha παρουσίασε ρεπορτάζ από κάμερα ασφαλείας επιχείρησης που βρίσκεται στο σημείο και το βίντεο ντοκουμέντο είναι σοκαριστικό, καθώς έχουν καταγραφεί τα (ουκ ολίγα) ατυχήματα που έχουν γίνει στο σημείο.

Τα δύο τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί 10 τροχαία, τα οποία έχουν κοινό παρανομαστή την μεγάλη ταχύτητα που είχαν αναπτύξει οι οδηγοί, με αποτέλεσμα να χάσουν τον έλεγχο του οχήματος πάνω στην στροφή.

Όπως αναφέρει μάρτυρας που μένει στην συγκεκριμένη γειτονιά, οι εικόνες αυτές αποτελούν αποτέλεσμα των αγώνων ταχύτητας: «Κάνουν κόντρες, ξεκινούν από το φανάρι και τρέχουν πάρα πολύ».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9SqxARw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη