«Είχε βοηθήσει το Μάνο οικονομικά για να βγάλει τραγούδι», νέες αποκαλύψεις για την σπιτονοικοκυρά

(Πηγή: YOUTUBE)

Η αποκάλυψη για τα χρήματα που χρησιμοποίησε ο Μάνος Δασκαλάκης για το τραγούδι του - Τι αποκαλύπτει συγγενής της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα

Σημαντική αποκάλυψη για τα χρήματα που χρησιμοποιούσε ο Μάνος για την κυκλοφορία του τραγουδιού, έκανε σήμερα ένας συγγενής της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα, την ώρα που η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στο δικαστήριο.

Ο συγγενής ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα:

«Με τη θεία δεν είχαμε, σαν οικογένεια, πολλά πολλά. Και μετά το θάνατο του άντρα της χαθήκαμε περισσότερο, απομακρυνθήκαμε. Αλλά εδώ η κοινωνία είναι μικρή και τα πράγματα και τα βλέπουμε και τα ακούμε. Η θεία είχε μεγάλη αδυναμία στον Μάνο, αλλά και στο ζευγάρι είχε αδυναμία γιατί τη φρόντιζαν, καλώς ή κακώς αυτοί ήταν οι δικοί της άνθρωποι απ' όταν έμεινε μόνη.

Και λένε τώρα ότι για να κάνει το χατίρι του Μάνου που ήθελε να γίνει τραγουδιστής και να βγάλει και τραγούδι, είχε βοηθήσει. Γιατί το τραγούδι είχε κοστίσει 3.000 ευρώ να το γράψει στο στούντιο και να το ηχογραφήσει, αυτά τα λεφτά ο Μάνος δεν μπορούσε να τα έχει τότε. Και οι περισσότεροι λέγανε ότι τους βοήθησε η θεία».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Από την άλλη, όλη η οικογένεια στηριζόταν πάνω σε αυτή τη βοήθεια. Και η μάνα της Ρούλας φρόντιζε μια κυρία κι εκεί υπήρχαν κάποια θέματα. Γιατί κι εκεί ακούγονταν πολλά. Αλλά περισσότερα δεν μπορώ να πω γι' αυτό. Όπως και η αδερφή της που κάποια στιγμή είχε μπλέξει με διάφορες παρέες εκεί και υπήρχε πρόβλημα στην οικογένεια».

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/w7e8gmG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη